Glasögonormen här!

Shooo brä, softa län, välkommen till Skärholmen!
Det är alltså här jag bor :)
Tänkte ta en snabb paus från plugget och hacka på er en stund.
Nu har jag lärt mig hur man kollar statistiken så nu ligger ni lite risigt till! Kanske dags att börja skutta förbi här?
Denhär veckan är packad med plugg så det känns lite som att alla bitar faller på plats för mig nu när Våga Dansa använder tiden för träningen idag. 
Om eran baba eller mama ska sälja sin bil, släng en kommentar för det här inlägget så kanske jag slår en pling och gör livet mycket lättare för era padres. (Men om det är en Porsche Cayenne Turbo S '09 med Off-road exteriör och PCM så kan jag tyvärr inte hjälpa dem. - Om man vill sälja en sån bil så är man nog mentalt instabil!) 
Jag har varit uppe sen klockan 5 idag och planerar att lägga mig samma tid "ikväll" på grund av överbelastning av skolarbeten och sådant. (Med andra ord: Hoy es el dia de REDBULL!)

I should go back to my hardcore studies now before i run out of energy.
Alsalamu 'aleykum wa rahmatallahu wa barakatu och jag önskar er en underbar (sista dag på) Eid! (vet e lite efter men hann varken skriva i fredags, lördags eller igår!)






Den här bjuder jag på, fast ni är så dåliga på att hälsa på här :)

U.D :)

Titta vad jag hittade på youtube!! Video när UD uppträder.. :D



Attention x)


raw is back!

Ha! Ni anade inte min återkomst!
I'm sooooo totally back here!
Idag ville jag skriva i grått eftersom dagen, med ett enda undantag, har varit så otroligt grå! (Tyvärr så fattar jag inte riktigt fläshigheterna än, bare with me people!) Men eftersom ni e så grymma så vet jag att ni låtsas att texten är grå :)
Jag sitter och ägnar mig åt matte denna fula söndagskväll men tog precis en paus för att bevisa för er att jag faktiskt kommer ihåg hur man tar sig hit!
Jag såg "new moon" i fredags och kan uttrycka mina åsikter om filmen med ett ord: TaylorIsDamnFlyYouGottaGoSeeTheMoviiiiiiieeee!
Ni som sett filmen, en kommentar: "Bella, you're bleeding!".
Nu höjer jag nörd-faktorn och återgår till böckerna!

Stay in school, kids!
IM OUT!



glasses on, nerdies 8)

raw the nerrrrrd

Alååååh
Jag har äntligen, efter flertalet försök, förstått hur denna kluriga sida fungerar.
Stolt får man väl vara när man klurat ut BÅDE hur man loggar in OCH hur man skriver här inom loppet av en månad - ALLDELES själv! :) en klapp på axeln till mig!
Ni kommer dessvärre att bli mina försökskaniner på min lilla resa i how-to-use-this-thang.
Kanske borde jag, istället för att skryta om hur snabbt jag klurade ut hemligheten med blogg, introducera mig själv;
Jag heter Rawnak men kallas för raw. Mina intressen är att segla, hoppa hopprep och att läsa om Sverige-Finland-Ryssland-krigen. Saaaaaajk! Mina intressen är att dansa, dansa och sist men inte minst dansa!
Började lite halvt oseriöst när jag var 10 år men utvecklade denna aktivitet till en något seriösare hobby och nu är jag rätt så beroende av det. Det låter jättetöntigt, jag vet men det är faktiskt beroendeframkallande. Tror ni mig inte uppmuntrar jag er till att själva börja. (Detta görs självfallet på egen risk och klagomål tar vi gärna emot. Dessa skickas till [email protected])
Eftersom jag går på ett jävligt jobbigt gymnasium så tvingas jag, på grund av tidspress, avrunda. Jag kan inte lova att jag kommer ihåg hur man återvänder till den här sidan men jag lovar att försöka :)
Stay cool,
raw the geek


shooooo ansträngning :D här slänger jag ut lite bilder så ni kan fråga om autograf när ni ser mig ute!  Här jobbade jag på Ung08 med Leila, som ni kanske känner igen..


Datum att komma ihåg!!

Viktiga datum att komma ihåg!

9/11
Genrep. Alla tränar på nya showen. Kl 18:00- 21:00

30/11
Genrep för de som var med i Våga Dansa. Kl 18:00 - 21:00

28/12
Genrep för alla, stadsteatern kommer och kollar! kl 18:00 - 21:00

4/1
Ingen dans. Vila :)


Alla grupper! , kämpa på .
Det kommer bli bästa showen ;D ..

Ta hand om er!
(kommenter & fråga om det är något).


RSS 2.0