Check it out!



LÄNK till schemat: http://uniteddancers.blogg.se/2010/may/nya-schemat-for-terminen.html#comment


no DANCE!

INGEN DANS IDAG OCH NÄSTA MÅNDAAAAAAAG!

Fältarna rekommenderar =)


Kan man göra en hel föreställning på 1 vecka?
JA!
Under en vecka får du arbeta med olika konstformer som till exempel dans, text, musik, rörelse, teater, film och foto. Vi kommer att ta vara på det du kan och vill. Arbetet under veckan utgår från dig och dina idéer, önskemål, drömmar, konflikter och känslor. Tillsammans med dig och de andra deltagarna skapar vi en föreställning som visas på Stadsteatern Skärholmen i slutet av veckan.
OBS! Det spelar ingen roll om du inte har stått framför en publik förut, det här är en chans för dig som vill prova på att uttrycka dig på scen!

Kursen är gratis! och håller hus på Stockholms stadsteater Skärholmen

Plats: Stadsteatern Skärholmen
Tid: 28 juni- 3 juli, dagtid
Kostnad: Gratis
Kontaktperson: Amanda Apetrea 0762128890, [email protected]


ÖFA-kollektivet är ett konstnärskollektiv med 22 medlemmar. Vi är kvinnor i åldrarna
23-32. I ÖFA finns dansare, lärare, skådespelare, fotografer, musiker, journalister
mm. ÖFA har sedan starten 2004 bl.a gjort 4 föreställningar, flera performance,
fotoutställningar, tidningsartiklar och klubbar i Sverige och utomlands.

Läs mer på www.ofakollektivet.se

HEJ ALLA DANSARE

Detta är yohana som talar eller skriver har alldrig gjort ett inlägg här för.. Men någon gång måste bli den första inte sant. Nu vat jag inte vad jag ska skriva riktigt elller joo!
Jag vill tacka alla som kom till Brand kursen vi tyckte de va niceee att föroläsa lite för er och ni visade ett intresse vilket gjorde oss ännu gladare. Hoppas ni tänker på allt vi sa, tar vara på de och kanske för de vidare presis som vi gjort från Leffes ( brandmannen som va där under kursen) kusr som han höll om brandsäkerhet. Här är filmen vi pratade om som vi ville visa om hur man ska och inte ska agera om de brinner i ditt hus..


Peaceee & Love.

Bilder från idag

Yuna, Raw & Fre höll i brand kursen idag. Duktiga var dom, Man lärde sig ganska mycket nytt om hur man ska aggera när det brinner osv..



 


Efter kursen





Kurs imorn!

KURS imorn, Ni vet väl att dansen inte är slut än och att man typ "MÅSTE" komma?.. Förra veckan var det typ inga där.. Så kom imorn på brandövningen den börjar 18:00- 20:15 .. Hört att det är en nice brand kurs!..
Var EJ sena, ses där!
Ni som inte kan komma, hör av er till Mantha eller nån från dansen som kommer vara där!

Kärlek & Respekt!


Ragge här!

Sho alla som läser bloggen

Jag heter Raghid, eller Ragge, och har dansat i United Dancers i mer än ett halvt år. Jag är den enda "stora" killen i dansgruppen, lonely haha... Okej vad vill ni veta?

Jag går på Norra Real, Natur - Forskning, är 17 år och bor i Vårberg med min familj. På fritiden brukar jag vara ute med kompisar eller sitta hemma vid datorn, träna, plugga… Ja, ni fattar.

Jag började i United Dancers och trodde att det vara bara en vanlig dans med en lärare som skulle lära oss steg och sen skulle vi dansa till musik. Men nu har det blivit en del av livet, alla förortsungarna man träffar där, danstillfällen som Mantha gör till oförglömliga minnen.

United Dancers har utvecklat mig mycket, innan kunde jag inte ens dansa, nu dansar jag typ på väg till köket... Jag har blivit mer intresserad av dans och vill fortsätta med det.

Det var lite om mig, om ni undrar något så kommentera och fråga. Annars får ni ha det bra alla mina fans haha :D


raw här

YES! YES, YES, YES! 4 dagar ledigt från närvaro i skolan! Anledningen till att jag inte säger ledigt är att man ändå mste plugga hur som helst... Men jag nöjer mig faktiskt med varenda timme jag kan få spendera hemma. Mamma har lagat värsta maten också so it's all good!
Tjejer och pojkar, jag vet att ni också är lediga så u better start wriiiiiiiting :)

stay geekd up,
raw the neRd

About United Dancers! =D

United Dancers:

United Dancers, en fältaktivitet i Skärholmen ledd av Mantha Kasagianni, består idag av ca 50 ungdomar i åldrarna 12-20 år. Denna fältverksamhet har funnits sedan 1999 och har involverat över 500 ungdomar. United Dancers utgår från ungdomarnas egna resurser och att ungdomarna själva ska få vara med och utforma och utveckla innehållet i showerna.

Namnet, United Dancers, härstammar från det faktum att nästan alla i verksamheten har olika etniska bakgrunder, personligheter och att de strävar efter gemenskapen.

Huvudsyftet med United Dancers är att skapa en stark social gemenskap bland ungdomarna i Skärholmens stadsdel som stärker deras identitet och självkänsla. Fältaktiviteten ger ungdomarna en plats att växa och stimulera varje individs personlighet och identitet.

Ett viktigt mål är att ungdomarna först och främst lär känna varandra så att toleransen för olikheter ökar, oavsett om det handlar om etnisk bakgrund, kultur, personlighet eller kön.

Tanken med showerna är att de ska bjuda på bra underhållning, men också förmedla ett budskap till publiken. Dansstilarna varierar, men det är främst streetdance som dominerar.

 


Här har ni länken till nya schemat!: http://uniteddancers.blogg.se/2010/may/nya-schemat-for-terminen.html#comment


NYA schemat för terminen!!

Hej!
Här kommer ett nytt schema för terminen:


17/5:
Kurs kl 18:00-20:15

29/5:
Uppträdande Vårby Gård (Samling kl 17:00, vårby gårds T-bana )
19 personer kommer att stå på scen kl 17:40-17:50. Efter uppträdandet kommer jag (Mantha) att behöva gå, så ni är där på eget ansvar om era vårdnadshavare tillåter det).

24/5:
Ingen Dans

31/5:
Ingen dans

7/6:
Gemensam dans 17:30-20:30, OBLIGATORISKT! (det betyder att ALLA på dansen måste KOMMA!!!)
(träna inför uppträdandena på LOVE festivalen)!

6-19 juni. LOVE festivalen.
United Dancers uppträder:

Datum

Klockan

Var?

Samling

12/6

12:00

Farsta centrum

10:30, skhlm

12/6

15:00

Kista centrum

 

13/6

14:00

Skärholmens torg

13:00, skhlm

17/6

16:30

vällingby

14:30, skhlm

18/6

12:00

Galärparken, Djurgården

10:30, skhlm


20 juni. Avslutning på GRÖNA LUND!!!
Samling kl 11:00 i skärholmens centrum (mittenuppgången).
Alla tar med sig SL kort eller remsa. Love festivalen bjuder på inträde och åkband. Ta gärna med er matsäck eller pengar till mat. Vi åker gemensamt hem kl 20:00. 2 fältare följer med; Mantha och Krister.

Mvh: Mantha Kasagianni, för fältgruppen i Skärholmen
Mobnr: 076-8251764


Södra sidan!


http://www.sodrasidan.se/pdf/2010/9-10/webb_0910_uppslag.pdf

Kommer ni ihåg att Södra sidan var i Stadsteatern när vi uppträdde? De frågade ju lite frågor och tog bilder!
Nu är det med på Södra Sidan tidningen! Klicka på länken eller ta en tidning från centrum! ;D


Hello!!




" Hej alla underbara". Nu fortsätter träningarna som vanligt inför uppdträdanden på vårby festivalen, love festivalen och ung 08. Viktigt attt ni kommer på träningarna. Nu på ONSDAG så går vi tillsammans på teater och ser pjäsen Alladin. Samling 17:45 utanför stadsteatern i skärholmen. Much love!!! "

// Mantha


RSS 2.0