Dansdagen Vällingby

Hejsan alla glada!
Jag ville bara informera er om Dansdagen i vällingby den 27e augusti!
Lite kort om vad som kommer att hända:
- Det kommer att finnas workshops (bland annat en ledd av mig och Funky Fresh som ni kanske känner till)
- Konfrencier är ingen annan än självaste Andreas Weise från Idol!
- Pato Pooh kommer att vara där
- Dansuppträdanden
- Sist men inte minst: Dance battles!!!
Arrangörerna söker även medhjälpare. Är ni med och hjälper till lite under dagen blir ni bjudna på mat och lite annat smått och gott. Som medhjälpare är ni inte tvugna att stanna i 5000 timmar och bära stora betongblock, och så kan ni, om ni vill, få ett intyg på att ni har hjälpt till (Utmärkt att ha på sitt CV sen när man ska söka jobb!)
Hör av er till mig eller till Anna som håller i det hela.
Annas kontaktuppgifter:

Tel. 08-50805073

Mobil: 076-1205073

E-post: [email protected]

Vill ni veta mer om detta så kan ni kolla deras Facebook-sida:
http://www.facebook.com/event.php?eid=115645175188534
VI SES IMORGON! WOOP WOOP :)

MIXEN!!!


INFO!

Hej alla dansare och målsmän! Jag kommer att från och med tisdag att gå på föräldraledighet. Dansaktiviteten United Dancers kommer att tas över av Rawnak Badee (med hjälp av Anhar och Yohana) och i samband med det även byta namn då de bildar en förening. Ni kan uppdateras om ca 2 veckor på bloggen när dansträffarna börjar på: www.uniteddancers.blogg.se Innan detta sker så har United Dancers ett sista uppträdande: UNG 08. - Samling: 13:30 utanför MAX på Kungsträdgården. - Uppträdandet äger rum KL. 14:45 framför den stora scenen. Dansarna tar sig dit och hem själva. De behöver alltså ha med sig SL kort/remsa samt komma ombytta (scenkläder) till samlingen. Tack för allt! På återseende Mvh: Mantha Kasagianni, Fältassistent i Skärholmen. ps. Mixen lägger Rawnak upp idag på youtube innan klockan 4. Länk kommer finnas här på bloggen.

ht 2011

Hej alla i United Dancers! Hoppas att ni alla har haft en fin sommar United dancers ska uppträda på ung 08, vid ett tillfälle (dagtid) den 18 augusti. Vi behöver ha en träff nästa onsdag, den 10 augusti kl 18:30-20:30. Vi träffas på fältkontoret i sätra!! (Inte 2a hemmet, då jag inte har nycklar dit längre). Då bestämmer vi vilka danser och i vilken ordning. Vi ska även träna.. så har på er bekväma kläder! Många kramar! Ring om ni har några frågor: 076-8251764. //Mantha

RSS 2.0